Incalziti uleiul in tigaie.Adaugati crevetii si caliti in ulei 2 minute intorcandu-i pe ambele parti.
Adaugati usturoiul zdrobit si mai caliti 1 minut.. Adaugati apoi ceapa si rosia si caliti 4 minute.Adaugati vinul, condimentele si adaugati sare si piper. Fierbeti cam 5 minute.
Luati tigaia de pe foc si adaugati si branza feta.Apoi adaugati patrunjel si serviti cu coaja de paine pentru a putea manca tot sosul care e delicios.
Crevetii au o textura foarte fina care te obliga sa ii gatesti pt timp scurt---adica maximul 2-3 minute. cas a nu fie "over cooked" propun ca dupa ce ii prajiti----nu in ulei de masline, care este minunat, dar nu la retete cu peste, fructe de mare si pui----deoarece este f dominant, , deci dupa etapa no 1, scoatetii pe o hartie absorbanta, continuati a gati mai departe reteta, si adaugati crevetii din nou la urma de tot. astfel isi vor pastra suculenta, culoarea roz si textura lor minunata.
Comentarii:
Deliciu
Crevetii au o textura foarte fina care te obliga sa ii gatesti pt timp scurt---adica maximul 2-3 minute. cas a nu fie "over cooked" propun ca dupa ce ii prajiti----nu in ulei de masline, care este minunat, dar nu la retete cu peste, fructe de mare si pui----deoarece este f dominant, , deci dupa etapa no 1, scoatetii pe o hartie absorbanta, continuati a gati mai departe reteta, si adaugati crevetii din nou la urma de tot. astfel isi vor pastra suculenta, culoarea roz si textura lor minunata.
Excelenta
Pare delicioasa,o voi incerca