Creveti grecesti (garides tourkolimano)

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

1 lingurita de sos de Tabascosi arata cam asha:


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

16/09/2016

Deliciu

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
25/09/2016

Crevetii au o textura foarte fina care te obliga sa ii gatesti pt timp scurt---adica maximul 2-3 minute. cas a nu fie "over cooked" propun ca dupa ce ii prajiti----nu in ulei de masline, care este minunat, dar nu la retete cu peste, fructe de mare si pui----deoarece este f dominant, , deci dupa etapa no 1, scoatetii pe o hartie absorbanta, continuati a gati mai departe reteta, si adaugati crevetii din nou la urma de tot. astfel isi vor pastra suculenta, culoarea roz si textura lor minunata.

(4) (0) abuz
17/09/2016

Excelenta

(0) (0) abuz
16/09/2016

Pare delicioasa,o voi incerca

(0) (0) abuz



+