Petitchef

Cotolette con prosciutto crudo

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • In un piatto fondo rompere le uova, aggiungervi il parmigiano, salare e battere con una forchetta per amalgamare gli ingredienti. Infarinare le fette di carne in modo che restino velate.
  • Passare le fette di carne velate di farina nell'uovo battuto, poi nel pangrattato, premendo bene in modo che aderisca alla carne. Di nuovo nell'uovo e ancora nel pangrattato.
  • Qualora le uova non fossero sufficienti alla doppia impanatura aggiungerne quante bastano sempre miscelando con parmigiano grattugiato.
  • Terminata l'impanatura mettere a scaldare 80 g di burro in padella. Quando è a temperatura mettervi a friggere le cotolette.
  • Una volta dorate, nella medesima padella, mettere una fetta di Prosciutto di Modena su ogni cotoletta. Distribuire uniformemente il formaggio a scaglie, aggiungere il burro tenuto da parte e uno o due cucchiaiate di brodo. Togliere dal fuoco quando il formaggio si sarà fuso.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
2 porții
2 h 5 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Frittata la cuptor
Frittata la cuptor
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Prosciutto di Parma – produs italian de inalta calitate Prosciutto di Parma – produs italian de inalta calitate Prosciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica Prosciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează