-
Home
-
Rețete
-
Antreuri
-
Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
In categoria de retete fara foc, Tartarul iese in evidenta. Genul de reteta proaspeta si rapida, care pregateste in tot anotimpul cald :-)
Preparare
-
Se taie prosciutto in bucati mici. Faceti acelasi lucru si cu ceapa.
-
Decojiti rosiile si taiatile sub forma de cuburi mici.
-
Se amesteca prosciutto cu ceapa si rosiile si se adauga cepsoara tocata. Adaugati 1 lingura ulei de masline si 1 lingurita otet. Amestecati bine.
-
Puneti tartarul pe farfurie ajutandu-va de un cerc metalic.
-
Se taie pepenele galben in felii subtiri si se pune deasupra tartarului.
-
Gata!
Observații:
Taierea feliilor de pepene galben: Daca aveti o razatoarere-mandolina va fi usor sa taiati felii subtiri pepene galben.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Pepene galben...ok. Dar unde este tartarul?
Ce treaba are cu tartarul??