Tartar cu prosciutto si pepene
In categoria de retete fara foc, Tartarul iese in evidenta. Genul de reteta proaspeta si rapida, care pregateste in tot anotimpul cald :-)
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Salata de pepene in pepene
-
Supa rece de pepene si rosii
-
Salată de pepene verde, feta, avocado și castraveti: extra fresh!
-
Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
Preparare
Se taie prosciutto in bucati mici. Faceti acelasi lucru si cu ceapa.
Decojiti rosiile si taiatile sub forma de cuburi mici.
Se amesteca prosciutto cu ceapa si rosiile si se adauga cepsoara tocata. Adaugati 1 lingura ulei de masline si 1 lingurita otet. Amestecati bine.
Puneti tartarul pe farfurie ajutandu-va de un cerc metalic.
Se taie pepenele galben in felii subtiri si se pune deasupra tartarului.
Gata!
Observații
Taierea feliilor de pepene galben: Daca aveti o razatoarere-mandolina va fi usor sa taiati felii subtiri pepene galben.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: