Petitchef

Coronita din coaste de miel

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Garnitura:

Preparare

  • Se face o marinata din :
    2 linguri ulei de masline,condiment pentru miel,rozmarin,miere,chilli,cimbru cu care se ung costitele pe ambele parti dupa care se dau 2 ore la rece sa se patrunda aromele.
  • Se aseaza costitele intr-o tava,se toarna paharul de vin,putin ulei de masline,un pahar de apa,cateva foi de dafin,se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca 50 de minute dupa care se ia folia jos,si se mai lasa putin la cuptor pentru a se rumeni costitele.
  • Intre timp ce costitele sunt la cuptor se pregatesc costitele.Se pun cartofii taiati cubulete la fiert in apa cu sare,avand grija sa nu se sfarame.
  • Cand sunt fierti,se strecoara apa si se calesc in unt topit,se adauga frunze de patrunjel taiate marunt si se serveste cald.

Rețete inrudite

YouTube

Coroniță cu somon


Poze

Coronita din coaste de miel
Coronita din coaste de miel - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Coroniță aperitiv
Coroniță aperitiv
5 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Coroniță cu somon
Coroniță cu somon
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
20 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.6 / 5

Articole conexe

Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează