Coronita de legume in aspic
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Amestecul de legume il fierbem in apa cu sare . Fierbem ouale si le curatam. Pregatim supa de legume .
- Gelatina o punem la dizolvat in 50 ml apa rece apoi o incalzim usor si o adaugam la supa.
- Ouale fierte le asezam intr-o forma rotunda de guguluf si deasupra turnam un pic de supa . Dam forma la rece pana se incheaga.
- Deasupra primului strat asezam legumele fierte si deasupra turnam restul de supa. Dam din nou forma la racit.
- Cand toata compozitia este bine inchegata rasturnam pe un platou coronita , o feliem si o putem servi stropita cu zeama de lamaie sau cu putin mujdei de usturoi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă