Coronita de legume in aspic

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Amestecul de legume il fierbem in apa cu sare . Fierbem ouale si le curatam. Pregatim supa de legume .
  • Gelatina o punem la dizolvat in 50 ml apa rece apoi o incalzim usor si o adaugam la supa.
  • Ouale fierte le asezam intr-o forma rotunda de guguluf si deasupra turnam un pic de supa . Dam forma la rece pana se incheaga.
  • Deasupra primului strat asezam legumele fierte si deasupra turnam restul de supa. Dam din nou forma la racit.
  • Cand toata compozitia este bine inchegata rasturnam pe un platou coronita , o feliem si o putem servi stropita cu zeama de lamaie sau cu putin mujdei de usturoi.

Punctează această reţetă

LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: