Conopida gratinata a la jamie oliver

Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Desfacem conopida buchetele si o punem la fiert in apa cu putina sare pentru 10 minute! Dupa cele 10 minute strecuram conopida, o punem sub un jet de apa rece, o lasam sa se scurga si o asezam in tava tapetata in prealabil cu unt si pesmet.
  • Batem ouale, adaugam smantana si adaugam condimentele dupa gust! Turnam amestecul astfel obtinut in tava, peste conopida! Presaram cascavalul si parmezanul razuit peste conopida si dam tava la cuptor pentru aproximativ 30 minute la 180*C.

Punctează această reţetă

Can't boil an eggCan't boil an egg

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Carolina C.

Extraordinara ! Am inlocuit conopida cu broccoli !

am gătit această rețetă
abuz

Yoshkin

Foarte bună

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

am gătit această rețetă
abuz

Adrian

Perfectă pentru familia mea .

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

EXCELENTA !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Acum o prepar

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Rețeta este foarte bună,dar hai să folosim„ca și„ numai atunci când dorim să evităm o cacofonie.In text:ca dimensiune, nu ca și dimensiune.

abuz

Katy

Am gătit această rețetă E delicioasa mulțumim Jamyla

abuz

anonymous

Este excelenta...lejera si foarte buna la gust..

abuz
  • pagina 1 / 2