Desfacem conopida buchetele si o punem la fiert in apa cu putina sare pentru 10 minute! Dupa cele 10 minute strecuram conopida, o punem sub un jet de apa rece, o lasam sa se scurga si o asezam in tava tapetata in prealabil cu unt si pesmet.
Batem ouale, adaugam smantana si adaugam condimentele dupa gust! Turnam amestecul astfel obtinut in tava, peste conopida! Presaram cascavalul si parmezanul razuit peste conopida si dam tava la cuptor pentru aproximativ 30 minute la 180*C.
Comentarii (18):
Extraordinara ! Am inlocuit conopida cu broccoli !
Foarte bună
Perfectă pentru familia mea .
EXCELENTA !
Excelent!
Acum o prepar
Rețeta este foarte bună,dar hai să folosim„ca și„ numai atunci când dorim să evităm o cacofonie.In text:ca dimensiune, nu ca și dimensiune.
Am gătit această rețetă E delicioasa mulțumim Jamyla
Este excelenta...lejera si foarte buna la gust..