Daca folositi conopida proaspata, aceasta se spala, se rupe buchetele si se opareste cam 10 minute in apa cu sare, dupa care se scurge si se lasa la racit. Noi avem la congelator conopida gata oparita, a dezghetat-o si am folosit-o ca atare
.Batem ouale ca pentru omleta, amestecam cu branza dulce, telemeaua razuita, untul taiat bucatele si iaurtul.
Cu o furculita zdrobim usor conopida. Ungem cu unt vasul in care pregatim, il tapetam cu gris sau pesmet si asezam un strat de conopida. Deasupra turnam un strat de sos, apoi alt strat de conopida si altul de sos.
Dam la cuptorul incins la 180 de grade pentru 15 - 20 de minute, dupa care presaram cascavalul razuit si mai lasam vreo 20 de minute, pana se rumeneaste frumos.Avem o mancarica delicioasa, super rapida si usor de facut, dar si mai usor de mancat, cu doar 150 calorii la 100 de grame.
Comentarii:
Foarte buna
Minunat. Imi place mai mult decat cea cu usturoi.
Excelent minunata ,foarte buna,
Este o reteta minunata!!!
Este f. bun?!