Cod la cuptor in sos de bulion

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Se spala si se curata bine pestele, apoi se taie in bucati potrivite dupa care se aseaza in tava cu ulei, piper, foi de dafin, vegeta, usturoi taiat felii si sare.
  • Se adauga apa cat sa treaca de el si se acopera tava cu o folie de aluminiu dupa care se introduce in cuptorul incins.
  • Cand este gata de jumatate se da jos folia de deasupra apoi se adauga vinul alb, bulionul desfacut in apa si daca mai este nevoie usturoi dar de data asta pisat.
  • Se baga din nou la cuptor pana ce pestele se rumeneste putin.

Punctează această reţetă

N Nely`s Blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Minunata reteta si foarte rapida va multumesc

abuz

anonymous

Sara bonisimo

abuz

anonymous

Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

abuz

anonymous

Super bun!

abuz

anonymous

Arata foarte bine si e si foarte bun

abuz