Se spala si se curata bine pestele, apoi se taie in bucati potrivite dupa care se aseaza in tava cu ulei, piper, foi de dafin, vegeta, usturoi taiat felii si sare.
Se adauga apa cat sa treaca de el si se acopera tava cu o folie de aluminiu dupa care se introduce in cuptorul incins.
Cand este gata de jumatate se da jos folia de deasupra apoi se adauga vinul alb, bulionul desfacut in apa si daca mai este nevoie usturoi dar de data asta pisat.
Se baga din nou la cuptor pana ce pestele se rumeneste putin.
Comentarii:
Bun
Minunata reteta si foarte rapida va multumesc
Sara bonisimo
Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
Super bun!
Arata foarte bine si e si foarte bun