Clatite (blinele) de dovlecei (tuchini)
Ingrediente
4
Cost estimat: 4.97Euros€ (1.24€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Radem coaja dovleceilor, apoi ii trecem prin razatoarea mare si ii punem la scurs; ii stoarcem pentru a indeparta apa.
- Separat amesetcam faina, oua si lapte. Adaugam dovleceii, usturoiul pisat si patrunjelul tocat fin tocat, potrivim de sare.
- Turnam in tigaie aluat cat sa formese niste discuri - mai mari sau mai mici - si le prajim 3 minute pe fiecare parte. Le putem servi imediat, cu sos rece de smanatana, de branza sau de rosii, amestecat cu cu usturoi.
- Le mai putem presara cu branza si apoi sa le dam un pic in cuptor, sa se topeasca.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 295Kcal
- Carbo: 34.3g
- Grăsimi: 9.6g
- Grăsimi sat.: 2.3g
- Proteine: 14.1g
- Fibre: 6.7g
- Zahăr: 7.5g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (423g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Fb
anonymous
N-am incercat reteta , am facut ceva asemanator, trebuie sa fie buna
.