Ciulama de urzici

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Urzicile se spala foarte bine,in mai multe ape;se fierb in apa clocotita cu sare 5-6 min;se scurg:
    Se toaca:Capa si usturoiul,tocate marunt se calesc in ulei (se adauga si cateva linguri apa).
  • Se adauga faina ,se amesteca bine;se adauga o cana cu apa,se amesteca si lasa sa fiaraba cateva minute,apoi se adauga urzicile tocate.
  • Se amesteca.Se mai fierb ,la foc mic (eventual pe o placa metalica) ,cam 6-8 min,la sfarsit se adauga sare (dupa gust) si mararul tocat.Se servesc calde cu mamaliga fierbinte.

Punctează această reţetă

marrietteMarriette

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

ion

Foarte bună şi gustoasă, î-mi place.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Exact ca la mama, doar ca fara marar. :) Abea stept sa apara pe la piata.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Foarte bune

abuz

anonymous

Asa le facea bunica mea si erau fffgustoase!

abuz

anonymous

Mmmmmm

abuz

anonymous

GUSTOS

abuz

anonymous

Ca la mama acasa

abuz

anonymous

Light si delicios, miam miam..........bravo!

abuz

anonymous

Nici un comentariu reteta este nu buna foarte buna am probat-o deja.Pofta buna si sanatate

abuz
  • pagina 1 / 2