Ciulama de urzici
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Urzicile se spala foarte bine,in mai multe ape;se fierb in apa clocotita cu sare 5-6 min;se scurg:
Se toaca:Capa si usturoiul,tocate marunt se calesc in ulei (se adauga si cateva linguri apa). - Se adauga faina ,se amesteca bine;se adauga o cana cu apa,se amesteca si lasa sa fiaraba cateva minute,apoi se adauga urzicile tocate.
- Se amesteca.Se mai fierb ,la foc mic (eventual pe o placa metalica) ,cam 6-8 min,la sfarsit se adauga sare (dupa gust) si mararul tocat.Se servesc calde cu mamaliga fierbinte.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
ion
Foarte bună şi gustoasă, î-mi place.
am gătit această rețetă
anonymous
Exact ca la mama, doar ca fara marar. :) Abea stept sa apara pe la piata.
am gătit această rețetă
anonymous
Ok
anonymous
Foarte bune
anonymous
Asa le facea bunica mea si erau fffgustoase!
anonymous
Mmmmmm
anonymous
GUSTOS
anonymous
Ca la mama acasa
anonymous
Light si delicios, miam miam..........bravo!
anonymous
Nici un comentariu reteta este nu buna foarte buna am probat-o deja.Pofta buna si sanatate
Punctează această reţetă