Urzicile se spala foarte bine,in mai multe ape;se fierb in apa clocotita cu sare 5-6 min;se scurg: Se toaca:Capa si usturoiul,tocate marunt se calesc in ulei (se adauga si cateva linguri apa).
Se adauga faina ,se amesteca bine;se adauga o cana cu apa,se amesteca si lasa sa fiaraba cateva minute,apoi se adauga urzicile tocate.
Se amesteca.Se mai fierb ,la foc mic (eventual pe o placa metalica) ,cam 6-8 min,la sfarsit se adauga sare (dupa gust) si mararul tocat.Se servesc calde cu mamaliga fierbinte.
Comentarii (18):
Foarte bună şi gustoasă, î-mi place.
Exact ca la mama, doar ca fara marar. :) Abea stept sa apara pe la piata.
Ok
Foarte bune
Asa le facea bunica mea si erau fffgustoase!
Mmmmmm
GUSTOS
Ca la mama acasa
Light si delicios, miam miam..........bravo!
Nici un comentariu reteta este nu buna foarte buna am probat-o deja.Pofta buna si sanatate