Pentru perisoare: se pune carnea intr-un castron.Se adauga ceapa tocata marunt,orezul,oul si sarea.Eu pun si leustean verde tocat marunt.Le da un gust aparte.Se fac perisoare rotunde si se dau deoparte.
Pentru ciorbita: se toaca marunt morcovul,telina,pastarnacul,si ceapa.Se pune o oala la fiert in care adaugam 2-3 litri de apa.Se adauga zarzavatul si se lasa sa fiarba.
Cand zarzavatul a fiert se pun perisoarele si se lasa sa fiarba bine orezul.Cand este fiert se adauga bors sau zeama de varza dupa gust.Se pune si suc de rosii sau pasta de tomate.Sarea se adauga dupa gust.
Cand sunt fierte perisoarele se bate bine oul cu un pic de zeama si se pune apoi in oala.Se servesc cu smantana si leustean verde deasupra.
Sant un adept pofticios al ciorbei de perisoare am retetele mele de preparare dar vo sa o incerc si pe asta sint aproape similare cu ale mele numai ca modul de preparare este mai delikat o sa va scriu retetele mele data vii toare ,va doresc pofta buna
Comentarii (15):
Abia a venit primavara. Nu am leustean verde decat in congelator. Dar cred ca este bun si el...Reteta este buna si va multumesc ! O zi buna !
DELICIOASA!!!!
Deliciosa
Super gustos.
Sant un adept pofticios al ciorbei de perisoare am retetele mele de preparare dar vo sa o incerc si pe asta sint aproape similare cu ale mele numai ca modul de preparare este mai delikat o sa va scriu retetele mele data vii toare ,va doresc pofta buna
Superrrrrr
Buna reteta...
Foarte gustoasa...
F.b pofta mare!
Foarte buna