Ciorbita de perisoare.

Ciorbita de perisoare.
Felul principal
8 porții
Dificil
1 h 30 m

Ingrediente

8

Pentru perisoare:

Pentru ciorbita:

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Pentru perisoare: se pune carnea intr-un castron.Se adauga ceapa tocata marunt,orezul,oul si sarea.Eu pun si leustean verde tocat marunt.Le da un gust aparte.Se fac perisoare rotunde si se dau deoparte.

    Pentru ciorbita: se toaca marunt morcovul,telina,pastarnacul,si ceapa.Se pune o oala la fiert in care adaugam 2-3 litri de apa.Se adauga zarzavatul si se lasa sa fiarba.

    Cand zarzavatul a fiert se pun perisoarele si se lasa sa fiarba bine orezul.Cand este fiert se adauga bors sau zeama de varza dupa gust.Se pune si suc de rosii sau pasta de tomate.Sarea se adauga dupa gust.

    Cand sunt fierte perisoarele se bate bine oul cu un pic de zeama si se pune apoi in oala.Se servesc cu smantana si leustean verde deasupra.
LALYCALALYCA

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Abia a venit primavara. Nu am leustean verde decat in congelator. Dar cred ca este bun si el...Reteta este buna si va multumesc ! O zi buna !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

DELICIOASA!!!!

abuz

anonymous

Deliciosa

abuz

anonymous

Super gustos.

abuz

anonymous

Sant un adept pofticios al ciorbei de perisoare am retetele mele de preparare dar vo sa o incerc si pe asta sint aproape similare cu ale mele numai ca modul de preparare este mai delikat o sa va scriu retetele mele data vii toare ,va doresc pofta buna

abuz

anonymous

Superrrrrr

abuz

anonymous

Buna reteta...

abuz

anonymous

Foarte gustoasa...

abuz

anonymous

F.b pofta mare!

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz
  • pagina 1 / 2