Petitchef

Ciorbita de perisoare.

Felul principal
8 porții
30 min
1 oră
Dificil

Ingrediente

8

Pentru perisoare:

Pentru ciorbita:

Preparare

  • Pentru perisoare: se pune carnea intr-un castron.Se adauga ceapa tocata marunt,orezul,oul si sarea.Eu pun si leustean verde tocat marunt.Le da un gust aparte.Se fac perisoare rotunde si se dau deoparte.

    Pentru ciorbita: se toaca marunt morcovul,telina,pastarnacul,si ceapa.Se pune o oala la fiert in care adaugam 2-3 litri de apa.Se adauga zarzavatul si se lasa sa fiarba.

    Cand zarzavatul a fiert se pun perisoarele si se lasa sa fiarba bine orezul.Cand este fiert se adauga bors sau zeama de varza dupa gust.Se pune si suc de rosii sau pasta de tomate.Sarea se adauga dupa gust.

    Cand sunt fierte perisoarele se bate bine oul cu un pic de zeama si se pune apoi in oala.Se servesc cu smantana si leustean verde deasupra.


Întrebări:




Comentarii (15):

03/03/2015

Abia a venit primavara. Nu am leustean verde decat in congelator. Dar cred ca este bun si el...Reteta este buna si va multumesc ! O zi buna !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/04/2014

DELICIOASA!!!!

(0) (0) Abuz
10/04/2014

Deliciosa

(0) (0) Abuz
07/07/2013

Super gustos.

(0) (0) Abuz
06/12/2011

Sant un adept pofticios al ciorbei de perisoare am retetele mele de preparare dar vo sa o incerc si pe asta sint aproape similare cu ale mele numai ca modul de preparare este mai delikat o sa va scriu retetele mele data vii toare ,va doresc pofta buna

(0) (0) Abuz
26/11/2011

Superrrrrr

(0) (0) Abuz
25/11/2011

Buna reteta...

(0) (0) Abuz
24/11/2011

Foarte gustoasa...

(0) (0) Abuz
24/11/2011

F.b pofta mare!

(0) (0) Abuz
24/11/2011

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto cu creveți și lămâie
Risotto cu creveți și lămâie
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează