Se spala carnea si legumele..apoi se taie legumele cuburi sau rondele,dupa care se calesc in 3-4 linguri de ulei,se add apa,carnea de pui si rosiile date pe razatoare si se fierb in oala sub presiune timp de 15 min de la fierbere.
Dupa cele 15 min,se da oala sub jetul de apa rece si se deschide supapa,apoi se desface capacul si se pune iar pe foc,pt a add si zeama de varza..se mai dau 3-4 clocote,dupa care se ia de pe foc si se face un dressing dintr-un ou cu 1 lingura de faina,apoi se add verdeata!
Ha, ha, ha ! Vad ca nu-ti place comentariul meu, sau poate altcuiva desi nu cred. Decat sa dai un dislike mai bine ti-ai insusi critica si ai tine cont de ceea ce am spus pentru ca am mult mai multa experienta, gatesc de vreo 40 de ani si nu sunt inchistata in niste sabloane, sunt nfoarte deschisa la nou cu conditia sa dea rezultate foarte bune.
Comentarii:
Ha, ha, ha ! Vad ca nu-ti place comentariul meu, sau poate altcuiva desi nu cred. Decat sa dai un dislike mai bine ti-ai insusi critica si ai tine cont de ceea ce am spus pentru ca am mult mai multa experienta, gatesc de vreo 40 de ani si nu sunt inchistata in niste sabloane, sunt nfoarte deschisa la nou cu conditia sa dea rezultate foarte bune.
Dressing faci la salate, nu la ciorbe! N-as face aceasta ciorba dupa indicatiile tale!