Petitchef

Ciorba de loboda

Felul principal
8 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se spala toate verdeturile. La salata se taie cotoarele. Se taie ceapa, loboda, salta si se calesc pana se inmoaie. Se adauga apa si se lasa sa fiarba circa 10-15 minute. Se adauga sare dupa gust.
  • In cazul in care vei acri ciorba cu lamaie, se completeaza oala cu apa pana sus. Daca acresti ciorba cu bors, se incalzeste borsul separat si se completeaza pana se umple oala.
  • Se adauga fideaua si se lasa pe foc pana este gata si ciorba da in clocot. Se bat ouale si se pun in ciorba. Se stinge ochiul si se adauga zeama de lamaie si leusteanul tocat marunt.
  • Se acopera ciorba si se lasa sa se raceasca. Se serveste rece si este excelenta vara pe canicula!


Poze

Ciorba de loboda
Ciorba de loboda - poza 2
Ciorba de loboda - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

constanta_s2014
constanta_s2014, 11/04/2016

Bleaaah ! Nu, nu, nu asa se face. Din ce, Doamne iarta-ma, sa-si ia cat de cat un gust de ciorba fara un morcov, o ceapa uscata, si daca te-apuci sa calesti la inceput loboda, pai pana fierbe se face zob nici nu mai stii ca acolo a fost loboda. Loboda fierbe in doua minute, si de-aia se pune aproape de sfarsit dupa ce au fiert celelalte ingrediente, si iarasi nu inteleg ce rost are fideaua aici, pui fidea cand ciorba e mai subtirica ca sa o mai inzdravenesti putin, dar aici ai destula loboda. Si inca ceva, hotaraste-te ce fel de ciorba faci. De loboda sau de salata?

(0) (1) Abuz
lucia_g2014_1
lucia_g2014_1, 11/04/2016

Foarte dar acrita cu bors magic 100% natural

(0) (0) Abuz
20/07/2013

Excelenta

(0) (0) Abuz
20/06/2013

Foarte racoritoare!!!

(0) (0) Abuz
16/05/2013

Ok., e cea mai perfecta ciorba de loboda .

(0) (0) Abuz
17/04/2013

Se putea si altfel....

(0) (0) Abuz
04/11/2012

Am gasit loboda in piata ,nu am facut demult noroc cu reteta,abia astept sa o savurez ,arata fain...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto cu creveți și lămâie
Risotto cu creveți și lămâie
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
2 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tacos vegetarian
Tacos vegetarian
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează