Ciorba cu afumatura
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Intr-un vas cu apa punem costitele la fiert, dupa cateva clocote avem grija sa adunam spuma. Cand supa devine limpede punem legumele pregatite din timp, spalate si tocate.
- Punem inclusiv coditele de la patrunjel. Adaugam sare si piper. Lasam sa fiarba si cand legumele sunt gata adaugam rosiile tocate, cele trei linguri de bulion si fideaua.
- Dam intr-un clocot borsul si il adaugam la ciorba. Adaugam sare si piper daca mai este cazul.
Servim cu patrunjel tocat marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Marius
Chiar acum fac si eu.....deci este super buna....yummy
am gătit această rețetă
FLORINEL
Foarte bună
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna, 5 stele
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte gustoasa.
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
EXCELENT!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
S tare
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna daca mai pui si putin suflet e ok
anonymous
Mmmmmmmmeeeeaaaaa
anonymous
Imi place! ii ofer 4 stele