Ciorba cu afumatura

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Intr-un vas cu apa punem costitele la fiert, dupa cateva clocote avem grija sa adunam spuma. Cand supa devine limpede punem legumele pregatite din timp, spalate si tocate.
  • Punem inclusiv coditele de la patrunjel. Adaugam sare si piper. Lasam sa fiarba si cand legumele sunt gata adaugam rosiile tocate, cele trei linguri de bulion si fideaua.
  • Dam intr-un clocot borsul si il adaugam la ciorba. Adaugam sare si piper daca mai este cazul.
    Servim cu patrunjel tocat marunt.
SSabina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

Marius

Chiar acum fac si eu.....deci este super buna....yummy

am gătit această rețetă
abuz

FLORINEL

Foarte bună

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna, 5 stele

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte gustoasa.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

EXCELENT!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

S tare

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna daca mai pui si putin suflet e ok

abuz

anonymous

Mmmmmmmmeeeeaaaaa

abuz

anonymous

Imi place! ii ofer 4 stele

abuz
  • pagina 1 / 3