Intr-un vas amestecam vinul,uleiul de masline,usturoiul zdrobit,cimbrul, rozmarinul,zaharul , sarea si piperul.Potrivim marinata cu condimente dupa gustul fiecaruia.
Asezam bucatile de carne intr-un vas si turnam marinata peste ele astfel incat carnea sa fie acoperita de marinata.Acoperim vasul cu o folie si dam la frigider pentru cateva ore bune(3-4) dupa care scoatem carnea si o frigem pe gratar.
Servim alaturi de o garnitura (eu am folosit orez) si o salata.
Stiu ca gusturile se impart de la om la om , si nu se discuta!! Insa reteta asta e varza!!!!!! Eu va sfatuiesc sa faceti intai o portie mica mica mica , si sa o gustati , si abea apoi sa vedeti daca se merita sa stricati bunatate de carne pe reteta asta de 2 lei!!
Comentarii (11):
Fortebun
Zahar? Nu!
EXTRAORDINAR DE BUNĂĂĂĂ.
Delicioasa!
Gustooooooooooossssss
Ecstra buna
Dumnezeiesc!!!!!!!
Super
Rețetele de marinată sunt interesante până ce ajung la faza când se bagă sarea. După aia se duce tot farmecul.
Stiu ca gusturile se impart de la om la om , si nu se discuta!! Insa reteta asta e varza!!!!!!
Eu va sfatuiesc sa faceti intai o portie mica mica mica , si sa o gustati , si abea apoi sa vedeti daca se merita sa stricati bunatate de carne pe reteta asta de 2 lei!!