Cartofi gratinati cu sos béchamel si carne de pui

Cartofi gratinati cu sos béchamel si carne de pui
Felul principal
Foarte ușor
1 oră
601 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Spalam bine aripioarele de pui si le punem deoparte la scurs.Curatam cartofii si ceapa si le taiem rondele.Incingem cuptorul, ungem o tava cu ulei sau unt si asezam rondelele de cartofi si ceapa pe marginile tavii. Punem aripioarele de pui in mijloc, acoperim tava cu folie de aluminiu si punem la cuptor cca.20 de minute la foc mediu.
  • Dupa ce au trecut cele 20 de minute, indepartam folia, condimentam legumele cu sare si piper iar carnea cu sare si putina boia dulce si mai lasam la cuptor 10 minute la foc iute pana se rumenesc usor.
  • Adaugam ciupercile , punem sosul Béchamel peste cartofi, reducem focul si mai lasam 10-15 minute dupa care presaram si cascavalul ras.Mai lasam putin la cuptor pana se topeste adaugam patrunjelul si terminat!

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 601Kcal
  • Carbo: 60.8g
  • Grăsimi: 24.6g
  • Grăsimi sat.: 15.6g
  • Proteine: 31.6g
  • Fibre: 5g
  • Zahăr: 15.4g
  • ProPoints: 16
  • SmartPoints: 21
Informații nutriționale pentru 1 porție (465g)
AAlexy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Este o reteta simpla si f gustoasa BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abuz