Cartofi gratinati cu piept de pui

Altele
Foarte ușor
20 min
642 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 3.15 (1.58€/porție)

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Cartofii se curata si se taie felii potrivit de groase.
  • Pieptul de pui taiat cubulete se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei si ghimbir.
  • Intr-un vas termorezistent uns cu unt punem un strat de felii de cartof, saram si piperam dupa gust.
  • Acoperim cu pieptul de pui, untul taiat cubulete si inca un strat de felii de cartof.
  • Presaram cu cascavalul ras si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 642Kcal
  • Carbo: 53.2g
  • Grăsimi: 35.8g
  • Grăsimi sat.: 23.2g
  • Proteine: 24g
  • Fibre: 5.2g
  • Zahăr: 5.3g
  • ProPoints: 17
  • SmartPoints: 24
Informații nutriționale pentru 1 porție (357g)
miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Mihaela

Pieptul de pui crud sau fiert?

am gătit această rețetă
abuz

Dan

Cartofii trebuie prefierti altfel nu iese nimic.

abuz

ileanatarbina

VOM GATI PARE TARE INTERESANTA

abuz

anonymous

Buna idee, am sa fac in seara asta

abuz

anonymous

BUN BUN

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Excelent !!!

abuz

anonymous

Mega bun

abuz

anonymous

Arata de cinci stele ,sper sa fie si gustul pe masura

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz
  • pagina 1 / 2