Cartofi gratinati cu piept de pui
Ingrediente
2
Cost estimat: 3.15Euros€ (1.58€/porție)
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Cartofii se curata si se taie felii potrivit de groase.
- Pieptul de pui taiat cubulete se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei si ghimbir.
- Intr-un vas termorezistent uns cu unt punem un strat de felii de cartof, saram si piperam dupa gust.
- Acoperim cu pieptul de pui, untul taiat cubulete si inca un strat de felii de cartof.
- Presaram cu cascavalul ras si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 642Kcal
- Carbo: 53.2g
- Grăsimi: 35.8g
- Grăsimi sat.: 23.2g
- Proteine: 24g
- Fibre: 5.2g
- Zahăr: 5.3g
- ProPoints: 17
- SmartPoints: 24
Informații nutriționale pentru 1 porție (357g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Mihaela
Pieptul de pui crud sau fiert?
am gătit această rețetă
Dan
Cartofii trebuie prefierti altfel nu iese nimic.
I
ileanatarbina
VOM GATI PARE TARE INTERESANTA
anonymous
Buna idee, am sa fac in seara asta
anonymous
BUN BUN
anonymous
Delicios
anonymous
Excelent !!!
anonymous
Mega bun
anonymous
Arata de cinci stele ,sper sa fie si gustul pe masura
anonymous
Foarte bun
Punctează această reţetă