Cartofi cu ceapa calita
Ingrediente
4
Cost estimat: 2.47Euros€ (0.62€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie cuburi mai mari si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata fierti se scurg de apa si se lasa deoparte.
- Intre timp se curata ceapa, se taie felii si se pune la calit in ulei. Se adauga o ceasca de apa calda, iar cand aceasta a scazut de jumatate se pun cartofii, se prajesc putin amestecand usor sa nu se sfarame prea rau, se adauga sare daca mai este cazul iar la sfarsit mararul tocat fin.
- Se servesc alaturi de friptura de orice fel. Sunt atat de buni incat merg serviti si goi.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 287Kcal
- Carbo: 53.9g
- Grăsimi: 4.3g
- Grăsimi sat.: 0.6g
- Proteine: 5.6g
- Fibre: 4.9g
- Zahăr: 6.9g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (301g)
Nely`s Blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă