Cartofi brutaresti cu ceapa - de post

Ingrediente
4
Cost estimat: 2.62Euros€ (0.65€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in felii cat mai subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie fideluta.
- Punem uleiul la incins si calim ceapa pana devine aurie.
- Cartofii se pun intr-o tava unsa cu ulei, adaugam ceapa peste ei si verdeata tocata marunt.
- Condimentam cu sare si piper si adaugam 300 ml apa fierbinte peste ei.
- Amestecam compozitia si dam tava la cuptor pentru ~ o ora.
- Servim alaturi o salata asortata.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 357Kcal
- Carbo: 54.4g
- Grăsimi: 11.9g
- Grăsimi sat.: 1.7g
- Proteine: 5.7g
- Fibre: 4.9g
- Zahăr: 7.3g
- ProPoints: 10
- SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (314g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cartofii se taie felii, nu in felii
Punctează această reţetă