Cartofi brutaresti cu ceapa - de post

Cartofi brutaresti cu ceapa - de post
Felul principal
Foarte ușor
35 min
357 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 2.62 (0.65€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in felii cat mai subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie fideluta.
  • Punem uleiul la incins si calim ceapa pana devine aurie.
  • Cartofii se pun intr-o tava unsa cu ulei, adaugam ceapa peste ei si verdeata tocata marunt.
  • Condimentam cu sare si piper si adaugam 300 ml apa fierbinte peste ei.
  • Amestecam compozitia si dam tava la cuptor pentru ~ o ora.
  • Servim alaturi o salata asortata.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 357Kcal
  • Carbo: 54.4g
  • Grăsimi: 11.9g
  • Grăsimi sat.: 1.7g
  • Proteine: 5.7g
  • Fibre: 4.9g
  • Zahăr: 7.3g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (314g)
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Cartofii se taie felii, nu in felii

abuz