Home
Rețete
Felul principal
Carbonara cu sunca
Carbonara cu sunca
Se face la aragaz (nu la cuptor)
(4.4/5 - 228 voturi)
23
161
Preparare
Taiati pieptul de pui in cubulete si il spalati sub un jet de apa.
Caliti usturoiul in ulei ; dupa turnati pieptul de pui si condimentati-l cu delikat si sare (dupa gust).
Puneti la foc sa fiarba apa pentru pastele fainoase.
Dupa ce este gata pieptul puneti smantana si va iesi un sos (daca doriti adaugati si putin cascaval).
Dupa clocotul apei pentru paste ; adaugati pastele in apa si lasatile sa fiarba (eu am pus o lingurita de ulei ca sa nu se prinda de fundul cratitei).
Dupa ce sunt gata si pastele adaugatile intrun bol mai marisor si adaugati sosul si pieptul alaturi de paste. Sfat : servitile calde pentru gust . Sau daca nu le serviti pe moment , incalzitile in putin ulei. POFTA BUNA !
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (23):
Usor de preparat !!!
Imi place
Strano.
Delicioasa
Reteta nu e rea numai numele nu e bun .....ma dai mi dispiace
Daca e cu bacon ce mai cauta puiul?
Nu prea seamana a ,,carbonara,, iar produsul delikat nu se caleste ci doar se fierbe in apa altfel ingredientele acestuia devin periculoase pentru organism.
Carbonara cu pui? Ciudat! Unde este oul crud sau smantana dulce, nu acra? Iar pastele pambac sunt cele mai bune -hehehehehehe ce caterica!
Este o reteta minunata
NU VAD SUNCA IN CARBONARA ASTA
ASTA NU ESTE CARBONARA