Carbonara cu sunca

Se face la aragaz (nu la cuptor)
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Quiche cu oua si sunca
-
Friand cu sunca si cascaval
-
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
-
Croissante cu sunca
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Taiati pieptul de pui in cubulete si il spalati sub un jet de apa.
- Caliti usturoiul in ulei ; dupa turnati pieptul de pui si condimentati-l cu delikat si sare (dupa gust).
- Puneti la foc sa fiarba apa pentru pastele fainoase.
- Dupa ce este gata pieptul puneti smantana si va iesi un sos (daca doriti adaugati si putin cascaval).
- Dupa clocotul apei pentru paste ; adaugati pastele in apa si lasatile sa fiarba (eu am pus o lingurita de ulei ca sa nu se prinda de fundul cratitei).
- Dupa ce sunt gata si pastele adaugatile intrun bol mai marisor si adaugati sosul si pieptul alaturi de paste.
Sfat : servitile calde pentru gust . Sau daca nu le serviti pe moment , incalzitile in putin ulei.
POFTA BUNA !
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
31/01/2013
Nu prea seamana a ,,carbonara,, iar produsul delikat nu se caleste ci doar se fierbe in apa altfel ingredientele acestuia devin periculoase pentru organism.
31/01/2013
Carbonara cu pui? Ciudat! Unde este oul crud sau smantana dulce, nu acra? Iar pastele pambac sunt cele mai bune -hehehehehehe ce caterica!