Burek cu carne

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Crusta:

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Se caleste ceapa in 2-3 linguri ulei; se adauga carnea si condimentele si se caleste, amestecand continuu. Carnea nu trebuie gatita foarte mult.
  • Compozitia rezultata se lasa la racit, dupa care i se potiveste gustul de sare, piper, boia, tot ce va place voua.La final, se adauga grisul.
  • Se unge bine cu ulei o tava si se repeta procedeul de asamblare a foilor si compozitiei, de aici: Burek cu branza sarata .
  • Suuuper-gustos si cu carne.O tava din fiecare de-abia, de-abia ne-a ajuns tot pe masa festiva, la pozat.
Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

constantin_e2021

Am făcut plăcinta și este perfectă!

abuz

stefan

N=am priceput mai nimic. Cum se macina carnea?, cum pot manca doua persoane 1 kg. de carne asa zis macinata si cum se aseaza amestecul in foile de placinta. Cred ca va pierdeti timpul de compus, iar noua de citit. Unele retete chiar le-am pus in aplicare si au iesit foarte bine. Cred ca putina cenzura nu strica!

abuz

nelu_ududec

Burek-ul este o mâncare țigănească care se face din mațe curățate de oaie și măruntaie de oaie...!!!

abuz