Burek cu carne
Ingrediente
2
Crusta:
Rețete inrudite
-
Merveilleux cu ciocolata
-
Financiers tigrate
-
Supa de conopida si fistic
-
Pahare în stil banoffee, pentru fanii de banane și caramel
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Se caleste ceapa in 2-3 linguri ulei; se adauga carnea si condimentele si se caleste, amestecand continuu. Carnea nu trebuie gatita foarte mult.
- Compozitia rezultata se lasa la racit, dupa care i se potiveste gustul de sare, piper, boia, tot ce va place voua.La final, se adauga grisul.
- Se unge bine cu ulei o tava si se repeta procedeul de asamblare a foilor si compozitiei, de aici: Burek cu branza sarata .
- Suuuper-gustos si cu carne.O tava din fiecare de-abia, de-abia ne-a ajuns tot pe masa festiva, la pozat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
stefan,
27/09/2021
N=am priceput mai nimic. Cum se macina carnea?, cum pot manca doua persoane 1 kg. de carne asa zis macinata si cum se aseaza amestecul in foile de placinta. Cred ca va pierdeti timpul de compus, iar noua de citit. Unele retete chiar le-am pus in aplicare si au iesit foarte bine. Cred ca putina cenzura nu strica!
N
nelu_ududec,
04/01/2021
Burek-ul este o mâncare țigănească care se face din mațe curățate de oaie și măruntaie de oaie...!!!