Petitchef

Burek cu branza

Antreuri
4 porții
20 min
40 min
Ușor

Ingrediente

4

pentru finisare :

Preparare

  • 1. Mai intai pregatim umplutura de branza, amestecand bine de tot ouale cu smantana, branza fagarasa si telemeaua rasa!
    2. Intr-o tava bine unsa cu unt asezam initial un prim strat de foi ( un grup de cca 4) , cea de deasupra avand grija sa o ungem cu ulei apoi adaugam 1/ 3 din cantitatea de amestec de branza;

    3. Se continua aceasta repartizare pana cand obtinem cca 3 straturi branza si 4 aluat!-depinde de marimea tavii!
    4. Cu un cutit bine ascutit vom portiona placinta ( ca sa ne fie mai usor dupa ce va fi coapta), apoi turnam peste mixul preparat din ou+ smantana+ apa minerala! finisam cu ceva seminte de susan sau in si dam totul dam la cuptro, la foc mediu cca 30-35 min! asta e tot!

    5. Dupa ce burekul este copt lasam putin la racit, apoi taiem dupa liniile trasate initial!


Poze

Burek cu branza
Burek cu branza - poza 2
Burek cu branza - poza 3

Întrebări:




Comentarii (19):

17/06/2023

Am facut-o acum. Este cea mai buna placinta pe care am mancat-o. Mulțumesc pentru reteta!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
costi1960, 19/05/2015

Fantastica !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/05/2015

E f buna aceasta reteta si usor de pregatit !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/05/2015

Excelenta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/05/2015

Foarte bun

(0) (0) Abuz
14/05/2015

F,gustoasa

(0) (0) Abuz
14/05/2015

Un fel de placinta !!!

(0) (0) Abuz
14/05/2015

CRED CA ESTE FOARTE BUNA, DAR CAM SCUMPA, CRED

(0) (1) Abuz
14/05/2015

Asta e clasica placinta cu branza. Burek este un aperitiv arab care se pregateste dintr-un aluat faut in casa, sunt placintele individuale care se prajesc in ulei. S-ar putea face si din foi de placinta, adaptare romaneasca, dar se fac individual, se impacheteaza si se prajesc in ulei. Coapte in cuptor nu mai sunt burek...mai documentati-va cand transmiteti retete straine.

(2) (0) Abuz
14/05/2015

Imi place.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează