Bunatati din bihor

Bunatati din bihor
Felul principal
4 porții
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Chiftele cu miez de mozzarella


Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Pulpa de porc se portioneaza si se bate cu ciocanul de snitele,se condimenteaza cu sare ,piper,boia,slanina se taie fasii,se pune in mijlocul carnii si se ruleaza.Cand sa terminat de rulat toata carnea se pune chimin.Se lasa la frigider de seara pana dimineata.Se pune cratita cu carne pe foc cu apa la fiert .Cand s-a fiert de jumate carnea se pune ulei deasupra se pune ceapa si ardeiul,optional se poate pune si o rosie ,se lasa la prajit c-am 20 minute si la sfarsit se toarna vinul se mai lasa 10 minute pe foc dupa care se poate servii cu pireu de cartofi


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+