Bunatati din bihor

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Linte cu pulpa de porc
-
Orez cu fasole roșie și piept de porc afumat: un fel de mâncare tipic bucătăriei cubaneze
-
Friptura orloff
-
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Pulpa de porc se portioneaza si se bate cu ciocanul de snitele,se condimenteaza cu sare ,piper,boia,slanina se taie fasii,se pune in mijlocul carnii si se ruleaza.Cand sa terminat de rulat toata carnea se pune chimin.Se lasa la frigider de seara pana dimineata.Se pune cratita cu carne pe foc cu apa la fiert .Cand s-a fiert de jumate carnea se pune ulei deasupra se pune ceapa si ardeiul,optional se poate pune si o rosie ,se lasa la prajit c-am 20 minute si la sfarsit se toarna vinul se mai lasa 10 minute pe foc dupa care se poate servii cu pireu de cartofi
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!