Petitchef

Budinca cu mamaliga

Budinca de mamaliga cu branza

Felul principal
4 porții
30 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un ceaun se pune apa cu sare, si se lasa pana incepe apa sa fiarba.
    Cand a inceput sa fiarba se pune faina de porumb si se invarte sa nu se faca cocoloase.
    Se lasa sa fiarba mamaliga.
  • Separat se da pe razatoare branza mixta sau de oi.
  • Cand este gata mamaliga se varsa intr-un castron.
  • Separat se unge o cratita cu unt, se pune un strat de mamaliga, un strat de branza, unt pe deasupra.

    Apoi se pune iar un strat de mamaliga, un strat de branza si deasupra un, si tot asa pana este plica cratita.
  • Se incheie cu un strat de mamaliga, peste care se toarna oul batut spuma.
  • Se pune pe aragaz la foc mic.
    Se lasa pana se face oul.
  • Se serveste fierbinte cu smantana.

    POFTA BUNA!


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Budincă de paste în friteuza cu aer
Budincă de paste în friteuza cu aer
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Natillas, budinca spaniola
Natillas, budinca spaniola
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Mamaliga, preparat traditional romanesc! Mamaliga, preparat traditional romanesc! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează