Intr-o tigaie se caleste cu ulei de masline, ceapa taiata in bucati mici. Se da deoparte.
In aceeasi tigaia adaugati carnatii. Sotati-i pana devin aurii si inabusiti-i cu vin alb.
Adaugati sosul de rosii, ierburile de Provence si ceapa gatita anterior. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.
Intr-o cratita fierbeti apa cu cubul de supa. Adaugati treptat malaiul ia ploaie si amestecati continuu pentru a se ingrosa. Se adauga si branza rasa (optional) si se amesteca bine.
Mie imi place sa gatesc si va stimez pentru retetele pe care le prezentati in majoritatea cazurilor, dar, cele de azi nici nu pot fi numite retete.Ce mare "rahat" esrte sa prajesti un carnat?Ce mare ...... sa faci o mamaliga? Pacat de bunul renume pe care l-ati cladit in acesti ani!
Comentarii:
Mie imi place sa gatesc si va stimez pentru retetele pe care le prezentati in majoritatea cazurilor, dar, cele de azi nici nu pot fi numite retete.Ce mare "rahat" esrte sa prajesti un carnat?Ce mare ...... sa faci o mamaliga? Pacat de bunul renume pe care l-ati cladit in acesti ani!