Carnati cu mamaliga

Felul principal
Foarte ușor
50 min

O reteta simpla: carnati cu mamaliga! Pentru mai multe arome si un plus de gust am adaugat banza Comté. Savurati!

Ingrediente

2

Pentru carnati :

Pentru mamaliga :

Materiale

  • 1 tigaie de fonta.

Preparare

Preparare10 min
Gătire40 min
  • Carnati cu mamaliga - Preparare etapa 1Intr-o tigaie se caleste cu ulei de masline, ceapa taiata in bucati mici. Se da deoparte.
  • Carnati cu mamaliga - Preparare etapa 2In aceeasi tigaia adaugati carnatii. Sotati-i pana devin aurii si inabusiti-i cu vin alb.
  • Carnati cu mamaliga - Preparare etapa 3Adaugati sosul de rosii, ierburile de Provence si ceapa gatita anterior. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.
  • Carnati cu mamaliga - Preparare etapa 4Intr-o cratita fierbeti apa cu cubul de supa. Adaugati treptat malaiul ia ploaie si amestecati continuu pentru a se ingrosa. Se adauga si branza rasa (optional) si se amesteca bine.
  • Carnati cu mamaliga - Preparare etapa 5Gata!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

mihai

Mie imi place sa gatesc si va stimez pentru retetele pe care le prezentati in majoritatea cazurilor, dar, cele de azi nici nu pot fi numite retete.Ce mare "rahat" esrte sa prajesti un carnat?Ce mare ...... sa faci o mamaliga? Pacat de bunul renume pe care l-ati cladit in acesti ani!

abuz