Rupem buchetele mici de broccoli, cu tot cu codite, si le lasam cateva minute bune in apa rece. Pieptul de pui dezosat il taiem cubulete mici.
Calim apoi cepele in putin ulei si adaugam cubuletele de pui. Turnam peste o cana mica de apa si lasam sa fiarba la foc inabusit.
Dupa cateva minute adaugam si morcovul taiat rondele . Adaugam broccoli si mai completam cu putina apa. Se lasa la fiert cam de 20 de minute la foc potrivit.
Mare atentie insa, daca va fierbe prea mult se va farama, si, desi va avea acelasi gust bun, nu va mai fi la fel de aspectuos la final.
La sfarsit adaugam pasta de tomate si usturoiul.
Un truc aflat de curand: pentru a-i da o aroma si mai buna mancarii usturoiul se adauga spre final, nu se taie in bucatele mici ci se da prin tocatorul de usturoi.
Presaram patrunjelul si acoperim cateva minute cu un capac.
Comentarii:
Excelent
Delicioase reteta. Multumiri !
Super delicios va recomand cu incredere aceasta reteta
E prima data cind gatesc brocoli
WHY BROCCOLI mi-a placut cel mai mult
Delicios de bun!
Foarte bun
Excellent!!!!
Delicios
Delicios