Branzino al cartoccio(biban de mare la folie)

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Preparare: curatam si spalam bine pestele, il saram si piperam. cartofii ii taiem cubulete si ii amestecam cu patrunjelul si usturoiul tocat marunt. Luam pestele si umplem burta cu cartofi, il asezam pe o hartie de copt unsa cu ulei.
  • Rosiile le taiem pe jumatate si le asezam deasupra pestelui. Inchidem bine hartia ca sa nu iese aburul la copt si dam la cuptor 25-30 de minute la 180°. Cand e copt il scoatem di cuptor si deschidem hartia cu atentie sa nu ne ardem este delicios.
alialexa2006Alialexa2006

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

20/06/2017

Este buna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz