Bourguignon de ciuperci cu paste / mushroom bourguignon with pasta
Ingrediente
2
Cost estimat: 4.75Euros€ (2.38€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire13 min
- Se toaca ceapa si se pune la calit in putin ulei de masline. Se adauga morcovul taiat rondele, apoi ciupercile spalate si taiate bucatele.
- Se lasa sa se caleasca putin, apoi se adauga vinul si se lasa sa fiarba bine la foc mic, pana mai scade din vin, adaugand si doua cesti de apa.
- Se adauga sosul de rosii, se condimenteaza si se adauga patrunjelul tocat. Untul moale se freaca bine cu faina si se adauga in tigaie amestecand bine pana se ingroasa.
- Se mai lasa pe foc 2,3 minute. servit cu paste. Sosul este delicios, are o aroma deosebita.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 448Kcal
- Carbo: 22.2g
- Grăsimi: 25.1g
- Grăsimi sat.: 13.9g
- Proteine: 12.5g
- Fibre: 8g
- Zahăr: 4.6g
- ProPoints: 10
- SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (478g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă