Bourguignon de ciuperci cu paste / mushroom bourguignon with pasta

Felul principal
Foarte ușor
33 min
448 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 4.75 (2.38€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire13 min
  • Se toaca ceapa si se pune la calit in putin ulei de masline. Se adauga morcovul taiat rondele, apoi ciupercile spalate si taiate bucatele.
  • Se lasa sa se caleasca putin, apoi se adauga vinul si se lasa sa fiarba bine la foc mic, pana mai scade din vin, adaugand si doua cesti de apa.
  • Se adauga sosul de rosii, se condimenteaza si se adauga patrunjelul tocat. Untul moale se freaca bine cu faina si se adauga in tigaie amestecand bine pana se ingroasa.
  • Se mai lasa pe foc 2,3 minute. servit cu paste. Sosul este delicios, are o aroma deosebita.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 448Kcal
  • Carbo: 22.2g
  • Grăsimi: 25.1g
  • Grăsimi sat.: 13.9g
  • Proteine: 12.5g
  • Fibre: 8g
  • Zahăr: 4.6g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (478g)
AAla_oancea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: