Ingrediente: Pentru baza: 400 de grame de tofu 1 ceapa 2 linguri de otet balsamic 4 linguri de sos de soia Pentru piureul de dovlecei: 1 kg dovlecei 400 gr...
Ingrediente: 300 g vinete 250 g dovlecei 1/2 kg carne tocata de porc 1/4 pahar ulei de masline 1 ceapa 1 rosie scortisoara, piper, patrunjel, sare 3 linguri...
Ingrediente: 3 dovlecei 4 rosii o ceapa, 2 catei de usturoi, 3 cartofi, o legatura de marar, o legatura de patrunjel, sare, piper, 150 ml lapte, 150 ml...
Ingrediente: 1 ceapa 300 g dovlecel 250 g cartofi 100-150 g sunca presata/Kaiser sau Bacon 1/2 leg. patrunjel 1 ou (L) sare piper nucsoara ulei pentru prajit
Datorita aromei delicate insotita de un gust usor picant, ca urmare a amestecului de uleiuri esentiale care aduc a portocala, lamaie si camfor, nucsoara este un condiment rafinat, care se preteaza atat in preparatele sarate cat si dulci.
Ingrediente: 300 g vinete 250 g dovlecei 1/2 kg carne tocata de porc 1/4 pahar ulei de masline 1 ceapa 1 rosie scortisoara, piper, patrunjel, sare 3 linguri...
Ingrediente: 350 g conopida, 300 g broccoli, 1 dovlecel mare sau 2 mai mici, 4 linguri unt, 2 linguri faina, 400 ml lapte, 200 frisca lichida, 100 g smantana,...
Ingrediente: 3 linguri ulei de masline 1 lingura de unt 3 fire mari de praz tocate, partea alba si verde 2 dovlecei maricei tocati 7 cartofi medii curatati de...
Dovleceii reprezinta baza pentru multe preparate culinare, de la sosuri pentru paste, la meniuri principale. Indiferent de modul in care sunt gatiti, ca regula generala, ar trebui sa ii alegeti pe cei mai mici posibili, intrucat cei mari sunt mai putin gustosi si pot...