Se bat albusurile cu apa si zaharul spuma, adaugam cele 3 galbenusuri, se mai bate... adaugam cafeaua, faina si praful de copt... am copt intr-o forma cu diametrul 28, se scoate, se raceste si se taie in 3. Ingrosam galbenusurile cu zaharul pe abur, racim si adaugam mascarpone, se amesteca bine... batem frisca si incorporam in crema de oua si mascarpone... Se insiropeaza blaturile, impartim crema in 3, cu 2 parti umplem foile de blat iar cu restul se orneaza tortul...pudram cu cacao, am pudrat stelutele cu zahar pudra si am ornat cu cateva boabe de cafea...ENJOY!
Care galbenusuri? "Ingrosam galbenusurile cu zaharul pe abur,..."!!! le-ai adaugat deja in compozitia de blat! "adaugam cele 3 galbenusuri, se mai bate... "
Comentarii (27):
Foarte bun tortul! NU CREDEAM CA VA IESI ATAT DE BUN!
Foarte tare
Nu avem mascarpone
Yummy!!!
Delicios
Care galbenusuri?
"Ingrosam galbenusurile cu zaharul pe abur,..."!!! le-ai adaugat deja in compozitia de blat!
"adaugam cele 3 galbenusuri, se mai bate... "
deci cum e?
Tiramisu este un desert excelent. Si nu foarte greu de facut.
Excelent
Delicios
Super bun