Tort fluture
votează acum
Ingrediente
4
Blat:
Crema:
Ornat:
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Se procedeaza ca la orice pandispan, se taie in trei pe orizontala si se insiropeaza.
- Ouale se bat spuma cu zaharul si se pun la fiert pe baie de aburi, se bate incontinuu pana se formeaza o crema grasa,s e adauga vanilia si se lasa la racit. Cand e rece se mixeaza cu untul.
- Montam tortul in tava cu inel detasabil astfel: blat-fructe- crema, blat-fructe-crema, blat-fructe-crema.
Dam tortul la rece pt o ora, detasam inelul si taiem tortul in doua parti egale pe vertical. - Intoarcem cele doua parti spate in spate si taiem in doua astfel incat sa formam aripioarele fluturasului.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!