Tort fluture

votează acum
Desert
4 porții
Foarte ușor
1 h 30 m

Ingrediente

4

Blat:

Crema:

Ornat:

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Se procedeaza ca la orice pandispan, se taie in trei pe orizontala si se insiropeaza.
  • Ouale se bat spuma cu zaharul si se pun la fiert pe baie de aburi, se bate incontinuu pana se formeaza o crema grasa,s e adauga vanilia si se lasa la racit. Cand e rece se mixeaza cu untul.
  • Montam tortul in tava cu inel detasabil astfel: blat-fructe- crema, blat-fructe-crema, blat-fructe-crema.
    Dam tortul la rece pt o ora, detasam inelul si taiem tortul in doua parti egale pe vertical.
  • Intoarcem cele doua parti spate in spate si taiem in doua astfel incat sa formam aripioarele fluturasului.
DDia2009

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: