Se separa ouale.Se bat albusurile spuma tare impreuna cu sarea, adaugand zaharul in ploaie.La final se adauga galbenusurile pe rand si faina amestecata cu cacao si cernuta.Se da la cuptorul preincalzit la 170 C pentru 20-25 de minute.
.Intre timp se prepara budinca dupa indicatiile de pe ambalaj folosind 400 ml lapte si 3 linguri de zahar.Se pune la inmuiat gelatina si se adauga la budinca inca fierbinte, amestecand pana se topeste.Se lasa budinca la rece.
Se scoate blatul si se lasa sa se raceasca complet.Se taie pe 3 niveluri.Se bate frisca cu 3 linguri de zahar, iar piersicile se pun la scurs.Se amesteca jumatate din cantitatea de frisca cu budinca si se asambleaza blaturile.
Se taie piersicile felii subtiri si se orneaza tortul cu ele.Se glazureaza cu gelatina si se orneaza cu cirese si frisca ramasa.Se da la rece si se consuma dupa aproximativ o ora.