Tort cu iaurt si fructe

Ingrediente
8
Preparare
Preparare30 min
Gătire2 ore
- Se pune la fiert iaurtul cu gelatina si zaharul. Cand incepe sa fiarba se ia de pe foc si se pune la racit (in timpul fierberii se amesteca continuu). Intre timp se bate frisca. Dupa ce s-a racit iaurtul, se adauga incet frisca.
Se pregateste o tava adanca: se pune folie in tava si fructe congelate (sau proaspete, cand se pooate :-))))): zmeura, strugurei rosii, negri, albi si afine.
Peste fructe se pune crema si se pune totul la racit in frigider pentru aproximativ 2 ore, pana se intareste. Se intoarce tava, se scoate folia si este gata de servit.
Întrebări
Buna, toata lumea care lucreaza cu gelatina stie ca NU SE FIERBE se incalzeste usor in 2-3 linguri de apa se dizolva apoi in preparat............
De ani de zile lucrez cu aceasta reteta si inca nu am dat gres :-)
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Eu am pus suc de fructe ( ananas) la fiert si am facut cu el ...am așteptat sa se raceasca putin apoi l-am adăugat la iaurtul amestecat in prealabil cu frisca
am gătit această rețetă

ioana_m2014_1_2_3_4
FOARTE , FOARTE GUSTOS SI USOR DE PREGATIT. MAI TRIST ESTE CA EU AM DIABET SI RAMAN CA BONUS NUMAI CU GUSTATUL DE APRECIERE. NOTA 10
anonymous
Simplu si rapid se face. F bun la gust.. Eu am pus visine de la congelator.
anonymous
Iaurtul nu cred ca trebuie fiert eu am incercat si s-a adunat tot iaurtul cand a inceput sa fiarba
anonymous
F
anonymous
Delicios
anonymous
Imi place cum arata si mi se pare f gustos si usor de facut
anonymous
Bravoooooo
anonymous
Bun....o sa fac si eu.....
anonymous
Foarte gustos si racoritor :-)
Punctează această reţetă