Tort cu mousse de ciocolata si iaurt de capsuni
Ingrediente
4
pt creme:
Rețete inrudite
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Albusurile se mixeaza bine cu zaharul , se pun galbenusurile, apoi treptat laptele, uleiul, cacaua si faina amestecata cu praful de copt.
- Un plic de gelatina se pune cu 2 linguri lapte la hidratat, se topeste si se amesteca cu iaurtul.
celalalt plic de gelatina se imparte in doua si se pune separat la hidratat. - Ciocolata de lapte se topeste cu 100ml frisca si se amesteca cu o parte gelatina.
ciocolata alba se la topeste cu 100ml frisca si se amesteca cu cealata parte gelatina topita. - Restul de frisca se mixeaza, se imparte la cele trei creme astfel incat sa rezulte cantitati egale de creme.
Blatul se pune in tava cu inel detasabil, se pune mousseul de ciocolata cu lapte, se da la rece cateva minute pana se intareste putin, se pune peste ea mousseul de ciocolata alba si apoi cel de iaurt.
se da la rece pt cateva ore bune.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: