Tort "amandina"

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Blatul:

Crema:

Sirop:

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Pentru crema, se incalzeste frisca, fara a junge la fierbere si se adauga ciocolata rupta in bucatele. Se amesteca pana se topeste ciocolata. Crema astfel obtinuta se pune la rece, in frigider pana a doua zi. A doua zi, cand asamblam tortul, batem bine cu mixerul crema.
  • Blatul se taie in douya, se insiropeaza cu siropul obtinut din capuccino, se pune crema din care oprim 3-4 linguri pentru ornat, se acopera cu al doilea blat insiropat si se glazureaza cu ciocolata topita.
  • Aici a dat-o in bara cu glazura, pentru ca m-a cascat la Auchan la cumparaturi si a cumparat ciocolata cu lapte cu crema de lapte.
  • Asa ca ieri a cumparat alta ciocolata la magazinul de langa bloc, dar ce a gasit acolo nu era tocmai ideala pentru glazura.A topit si o ciocolata alba si am trasat niste dungi peste glazura, si din crema ramasa a spritat niste moturi pe margine.

Punctează această reţetă

Criss75Criss75

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

EXCELENT

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Prost

abuz

anonymous

Trebuie sa incerc si eu !

abuz

anonymous

Buna.. As dori sa fac si eu aceasta reteta doar ca as vrea sa aiba 2 straturi de crema... este pt ziua iubitului meu ..Ma poti ajuta cu niste gramaje aproximative , te rog ?

abuz

anonymous

:)

abuz

anonymous

Super

abuz