Pentru crema, se incalzeste frisca, fara a junge la fierbere si se adauga ciocolata rupta in bucatele. Se amesteca pana se topeste ciocolata. Crema astfel obtinuta se pune la rece, in frigider pana a doua zi. A doua zi, cand asamblam tortul, batem bine cu mixerul crema.
Blatul se taie in douya, se insiropeaza cu siropul obtinut din capuccino, se pune crema din care oprim 3-4 linguri pentru ornat, se acopera cu al doilea blat insiropat si se glazureaza cu ciocolata topita.
Aici a dat-o in bara cu glazura, pentru ca m-a cascat la Auchan la cumparaturi si a cumparat ciocolata cu lapte cu crema de lapte.
Asa ca ieri a cumparat alta ciocolata la magazinul de langa bloc, dar ce a gasit acolo nu era tocmai ideala pentru glazura.A topit si o ciocolata alba si am trasat niste dungi peste glazura, si din crema ramasa a spritat niste moturi pe margine.
Buna.. As dori sa fac si eu aceasta reteta doar ca as vrea sa aiba 2 straturi de crema... este pt ziua iubitului meu ..Ma poti ajuta cu niste gramaje aproximative , te rog ?
Comentarii:
EXCELENT
Prost
Trebuie sa incerc si eu !
Buna.. As dori sa fac si eu aceasta reteta doar ca as vrea sa aiba 2 straturi de crema... este pt ziua iubitului meu ..Ma poti ajuta cu niste gramaje aproximative , te rog ?
:)
Super