Petitchef

Tort "Amandina"

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Blatul:

Crema:

Sirop:

Preparare

  • Pentru crema, se incalzeste frisca, fara a junge la fierbere si se adauga ciocolata rupta in bucatele. Se amesteca pana se topeste ciocolata. Crema astfel obtinuta se pune la rece, in frigider pana a doua zi. A doua zi, cand asamblam tortul, batem bine cu mixerul crema.
  • Blatul se taie in douya, se insiropeaza cu siropul obtinut din capuccino, se pune crema din care oprim 3-4 linguri pentru ornat, se acopera cu al doilea blat insiropat si se glazureaza cu ciocolata topita.
  • Aici a dat-o in bara cu glazura, pentru ca m-a cascat la Auchan la cumparaturi si a cumparat ciocolata cu lapte cu crema de lapte.
  • Asa ca ieri a cumparat alta ciocolata la magazinul de langa bloc, dar ce a gasit acolo nu era tocmai ideala pentru glazura.A topit si o ciocolata alba si am trasat niste dungi peste glazura, si din crema ramasa a spritat niste moturi pe margine.


Poze

Tort Amandina
Tort Amandina - poza 2
Tort Amandina - poza 3
Tort Amandina - poza 4
Tort Amandina - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

27/01/2014

EXCELENT

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/12/2016

Prost

(0) (0) Abuz
07/04/2015

Trebuie sa incerc si eu !

(0) (0) Abuz
10/09/2014

Buna.. As dori sa fac si eu aceasta reteta doar ca as vrea sa aiba 2 straturi de crema... este pt ziua iubitului meu ..Ma poti ajuta cu niste gramaje aproximative , te rog ?

(0) (0) Abuz
20/03/2014

:)

(0) (0) Abuz
20/08/2013

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează