Tort "amandina"
Ingrediente
8
Blatul:
Crema:
Sirop:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Pentru crema, se incalzeste frisca, fara a junge la fierbere si se adauga ciocolata rupta in bucatele. Se amesteca pana se topeste ciocolata. Crema astfel obtinuta se pune la rece, in frigider pana a doua zi. A doua zi, cand asamblam tortul, batem bine cu mixerul crema.
- Blatul se taie in douya, se insiropeaza cu siropul obtinut din capuccino, se pune crema din care oprim 3-4 linguri pentru ornat, se acopera cu al doilea blat insiropat si se glazureaza cu ciocolata topita.
- Aici a dat-o in bara cu glazura, pentru ca m-a cascat la Auchan la cumparaturi si a cumparat ciocolata cu lapte cu crema de lapte.
- Asa ca ieri a cumparat alta ciocolata la magazinul de langa bloc, dar ce a gasit acolo nu era tocmai ideala pentru glazura.A topit si o ciocolata alba si am trasat niste dungi peste glazura, si din crema ramasa a spritat niste moturi pe margine.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
EXCELENT
am gătit această rețetă
anonymous
Prost
anonymous
Trebuie sa incerc si eu !
anonymous
Buna.. As dori sa fac si eu aceasta reteta doar ca as vrea sa aiba 2 straturi de crema... este pt ziua iubitului meu ..Ma poti ajuta cu niste gramaje aproximative , te rog ?
anonymous
:)
anonymous
Super
Punctează această reţetă