Petitchef

Tarta usoara cu fructe

Desert
4 porții
30 min
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se separa albusurile de galbenusuri
    galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devine o pasta omogena, mai deschisa la culoare
    albusurile se bat spuma cu un varf de sare
    se amesteca cele doua compozitii cu grija , cu o spatula in acest amestec se adauga in ploaie faina cu praful de copt se unge o forma de tarta, se tapeteaza cu faina , se preincalzeste cuptorul.
  • Se toarna amestecul de tarta in forma si se da la cuptor aproximativ 25 minute , la foc mic , facandu-se proba scobitorii cand blatul este gata , se scoate din tava si se lasa la racit.
  • Se prepara o budinca din lapte , zahar si praful de budinca, care se lasa la racit
    dupa racire , se adauga iaurtul
  • Se pregateste gelatina , dupa cum urmeaza: se pune continutul plicului in 2-3 linguri de apa, se lasa sa se umfle, dupa care se aseaza deasupra unui vas in bain-marie, pana cand se dizolva; se lasa la racit, se adauga gelatina la crema de iaurt si se intinde deasupra blatului, care se repune in forma sa, tapetata anterior cu folie alimentara.
  • Se decoreaza cu felii de fructe, in cazul de fata folosit 2 nectarine si 2 banane, deasupra se toarna gelatina , dupa care se da la frigider pentru aproximativ 2 ore.In final va ofer o felie si sper sa va placa si voua , si sa o incercati.

Rețete inrudite

YouTube

Tarta stea cu fructe


Poze

Tarta usoara cu fructe
Tarta usoara cu fructe - poza 2
Tarta usoara cu fructe - poza 3
Tarta usoara cu fructe - poza 4
Tarta usoara cu fructe - poza 5
Tarta usoara cu fructe - poza 6
Tarta usoara cu fructe - poza 7
Tarta usoara cu fructe - poza 8
Tarta usoara cu fructe - poza 9
Tarta usoara cu fructe - poza 10
Tarta usoara cu fructe - poza 11

Întrebări:




Comentarii:

cris_nedelcovici, 07/08/2017

...pai gelatina nu am mai pus-o o data in crema? ce gelatina mai punem deasupra?"se adauga gelatina la crema de iaurt si se intinde deasupra blatului""deasupra se toarna gelatina ",

(0) (0) Abuz
27/07/2013

O fac si eu!

(0) (0) Abuz
14/03/2013

Imi place mult reteta asta , si chiar ma bucur ca ai puso

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartă cu fructe roșii și crumble expres
Tartă cu fructe roșii și crumble expres
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta stea cu fructe
Tarta stea cu fructe
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3 h 40 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu capsune si crema de patiserie
Tarta cu capsune si crema de patiserie
20 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează