Eu fac de mult acest dulce dar niciodata cu budinca din comert. Fac eu crema de vanilie ca la cremsnit numai ca pun unt mai putin. Probati si o sa vedeti diferenta. Deasupra se pune un jeleu din gelatina facuta cu un plic de Tort-Gelee care este speciala pentru glazuri la rece.. Cu gelatina normala nu iese nimic , am incercat .Aceasta gelatina este in doua variante incolora si rosie dar o puteti amesteca in suc de fructe sau compot.Am punctat maxim reteta in sine si nu aceasta postare care lasa de dorit . Pacat , ma obisnuisem cu postari ca la carte.
Comentarii:
Eu fac de mult acest dulce dar niciodata cu budinca din comert. Fac eu crema de vanilie ca la cremsnit numai ca pun unt mai putin. Probati si o sa vedeti diferenta. Deasupra se pune un jeleu din gelatina facuta cu un plic de Tort-Gelee care este speciala pentru glazuri la rece.. Cu gelatina normala nu iese nimic , am incercat .Aceasta gelatina este in doua variante incolora si rosie dar o puteti amesteca in suc de fructe sau compot.Am punctat maxim reteta in sine si nu aceasta postare care lasa de dorit . Pacat , ma obisnuisem cu postari ca la carte.
Poze frumoase, descrierea naspa!
Va rog ,sa verificati reteta inainte de a posta-o pe sait.
Va multumesc.
Super idee ....am sa icerc si eu.