Tarta cu fructe primavara....culoare....bucurie.
Ingrediente
10
pentru blat:
pentru crema:
pentru finisare:
Rețete inrudite
-
Tartă cu fructe roșii și crumble expres
-
Tarta stea cu fructe
-
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
-
Tarta crème brûlée- un desert elegant
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Separam in 2 castroane bine degresate si uscate albusurile de galbenusuri; apoi batem bine de tot albusurile cu un praf de sare si cele 4 linguri de zahar, dupa care incorporam si galbenusurile.
- Cu ajutorul unei spatule , in spuma de ou vom incorpora si faina si uleiul.
- Intr-o tava tapetata cu faina punem aluatul, il nivelam si dam la cuptor , pentru cca 15-20 minute - la foc mic a lasat cam mult la cuptro si a cam bronzat tarta mea, dar a fost la fel de gustoasa.
- Lasam blatul la racit pe un gratar, apoi pregatim crema de vanilie cf instructiunilor de pe plic- de fapt fiind o crema cu preparare la rece nu e asa mare inginerie ; cand blatul s-a racit, acoperim cu crema.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: