Tarta de fructe cu blat de pandisapn

Desert
6 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

INGREDIENTE:

pentru blat:

pentru crema:

pentru finisare:

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • 1.Separam in 2 castroane bine degresate si uscate albusurile de galbenusuri; apoi batem bine de tot albusurile cu un praf de sare si cele 4 linguri de zahar, dupa care incorporam si galbenusurile.
    2. Cu ajutorul unei spatule ( de silicon am eu) , in spuma de ou vom incorpora si faina si uleiul!
    3. Intr-o tava tapetata cu faina punem aluatul, il nivelam si dam la cuptor ( incalzit in prealabil ), pentru cca 15-20 min - la foc mic!!!
    4. Lasam blatul la racit pe un gratar, apoi pregatim crema de vanilie cf instructiunilor de pe plic- de fapt fiind o crema cu preparare la rece nu e asa mare inginerie :)) ; cand blatul s-a racit, acoperim cu crema ( trebuie sa intoarcem blatul cu fundu-n sus /...he he),apoi si cu fructe...la final acoperim cu tort gelee!
AAlinutza1983

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Buuuunnnnn

abuz

anonymous

SUPER FOARTE BUNA

abuz