1.Separam in 2 castroane bine degresate si uscate albusurile de galbenusuri; apoi batem bine de tot albusurile cu un praf de sare si cele 4 linguri de zahar, dupa care incorporam si galbenusurile. 2. Cu ajutorul unei spatule ( de silicon am eu) , in spuma de ou vom incorpora si faina si uleiul! 3. Intr-o tava tapetata cu faina punem aluatul, il nivelam si dam la cuptor ( incalzit in prealabil ), pentru cca 15-20 min - la foc mic!!! 4. Lasam blatul la racit pe un gratar, apoi pregatim crema de vanilie cf instructiunilor de pe plic- de fapt fiind o crema cu preparare la rece nu e asa mare inginerie :)) ; cand blatul s-a racit, acoperim cu crema ( trebuie sa intoarcem blatul cu fundu-n sus /...he he),apoi si cu fructe...la final acoperim cu tort gelee!
Comentarii:
Foarte bun
Ok
Buuuunnnnn
SUPER FOARTE BUNA