Tarta de fructe cu blat de pandisapn
Ingrediente
6
INGREDIENTE:
pentru blat:
pentru crema:
pentru finisare:
Rețete inrudite
-
Tartă cu fructe roșii și crumble expres
-
Tarta stea cu fructe
-
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
-
Tartă tatin cu vinete: varianta savuroasă de te lingi pe degete!
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- 1.Separam in 2 castroane bine degresate si uscate albusurile de galbenusuri; apoi batem bine de tot albusurile cu un praf de sare si cele 4 linguri de zahar, dupa care incorporam si galbenusurile.
2. Cu ajutorul unei spatule ( de silicon am eu) , in spuma de ou vom incorpora si faina si uleiul!
3. Intr-o tava tapetata cu faina punem aluatul, il nivelam si dam la cuptor ( incalzit in prealabil ), pentru cca 15-20 min - la foc mic!!!
4. Lasam blatul la racit pe un gratar, apoi pregatim crema de vanilie cf instructiunilor de pe plic- de fapt fiind o crema cu preparare la rece nu e asa mare inginerie :)) ; cand blatul s-a racit, acoperim cu crema ( trebuie sa intoarcem blatul cu fundu-n sus /...he he),apoi si cu fructe...la final acoperim cu tort gelee!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: