Incalzim cuptorul la 220 grade C. Intr-un bol amestecam faina si sarea. Apoi adaugam untul si apa si framantam pentru a obtine un aluat elastic. Pudram bine cu faina masa pentru a nu se lipi aluatul. Puteti folosi si aluat de foietaj cumparat daca nu aveti timp pentru a-l face in casa.
Pe o masa pudrata cu faina intindem aluatul cu un sucitor si apoi il asezam in tava pentru tarta atat pe fund cat si pe marginile tavii. Intepam cu furculita din aproape in aproape, pentru a nu se umfla aluatul cand il coacem.
Coacem aluatul intre 9-12 minute sau pana devine auriu. Apoi il racim complet.
Dupa ce aluatul de tarta s-a racit asezam un strat de dulce de leche si intindem uniform in tarta, apoi taiem bananele in rondele si le asezam peste primul strat. Apoi stratul de budinca si la sfarsit frisca.
Batem frisca cu zaharul pudra si asezam frisca peste stratul de banane si budinca de vanilie.
Ornam cu glazura de ciocolata. Dam la frigider 2 ore.