Petitchef

Savarine

Desert
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru sirop avem nevoie de:

Pentru ornare:

Preparare

  • Se separa galbenusurile de albus.Albusul se bate cu zaharul bezea, galbenusul se amesteca cu putina sare si il incorporam treptata in bezea.Se adauga pesmetul in care am pus si faina si amestecam de sus in jos usor pentru a nu se lasa compozitia.
  • Se ung si se tapeteaza formele se umplu cam trei sferturi cu compozitia de mai sus si se dau la cuptorul in prealabil incalzit la 180-200 grade timp de 20-30 minute.Se poate face testul cu scobitoarea pentrua vedea daca sunt coapte.
  • Intre timp preparam siropul.Punem pe foc apa si zaharul lasam sa fiarba pana se ingroasa putin , il lasam deoparte sa se raceasca nu forte mult apoi adaugam esenta de rom.Dupa ce savarinele s-au copt le scoatem le punem intr-o tava dar cu fundul in sus taiem capace din ele , le insiropam cat mai bine cu siropul caldut si le lasam sa se raceasca foarte bine.
  • Separat batem frisca bine, eu adaug ori o lingura de smantana grasa ori un plic de intaritor de frisca.Umplem savarinele cu frisca punem si capacele care au fost insiropate si ele si deasupra punem topping de fructe dupa preferinte.Se lasa cel putin doua ore la rece apoi se servesc.


Poze

Savarine
Savarine - poza 2
Savarine - poza 3
Savarine - poza 4
Savarine - poza 5
Savarine - poza 6
Savarine - poza 7
Savarine - poza 8
Savarine - poza 9
Savarine - poza 10
Savarine - poza 11

Întrebări:




Comentarii (59):

17/01/2016

Foarte bune! Foarte usor de facut!!
PS: persoanele care vor sa lase review ,sa lase dupa ce a încercat rețeta ,nu înainte!! Pe mine ma interesează recomandările celor care au făcut deja nu celor care vor face!!!
Mulțumesc ptr reteta☺️

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/02/2014

Delicios

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/03/2014

Foarte bune doar ca mi-a trebuit mai mult sirop in rest sunt excelente multumesc

(0) (0) Abuz
28/03/2014

Bune tare mi sa umplut gura de apa

(0) (0) Abuz
27/02/2014

Bune foarte bune

(0) (0) Abuz
03/01/2014

Grozava, delicioasa!!

(0) (0) Abuz
12/12/2013

E foarte buna

(0) (0) Abuz
07/12/2013

Foarte buna.

(0) (0) Abuz
10/11/2013

MIINE LE PREPAR MMMMM,,ARATA SUPERRRRR,,BINE

(0) (0) Abuz
02/11/2013

Mmmmm arata fffoarte bine ,,am sa le prepar si euuuuuu

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 6

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciocolata de casa_petitchef
Ciocolata de casa_petitchef
20 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clementine de halloween
Clementine de halloween
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bomboane cu alune
Bomboane cu alune
10 porții
25 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Canelés bordelais - canelate bordeleze
Canelés bordelais - canelate bordeleze
5 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec cu smochine si migdale
Chec cu smochine si migdale
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecakes cu speculoos - fără coacere
Cheesecakes cu speculoos - fără coacere
12 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
3.5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează