Savarine cu pesmet
Ingrediente
2
Rețete inrudite
Preparare
Preparare40 min
Gătire30 min
- Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam bine in continuare,pana capata o consistenta ca de bezea.
- Inglobam si galbenusurile,pe rand. La sfarsit pesmetul si faina.Se pune compozitia in forme si se coace in cuptorul incins la 180 de grade pentru 30 de minute.Sau pana trece testul scobitorii.
- Zaharul se caramelizeaza,apoi se "stinge" cu apa rece.Atentie,la aburi!
- Dupa ce s-au racit savarinele,luam cate una si o scufundam in sirop.Le lasam cat sa se imbibe bine le scoatem pe un platou.Taiem capacelele umplem cu frisca muuuulta si le ornam dupa preferinta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!