Tava unsa si tapata cu faina stie chiar si orice incepator in ale bucatariei ,dar coptul nu depinde numai de cuptor ci depinde si de marimea tavi in care ai copt aceasta reteta ,nu inteleg de ce va este asa greu sa scrieti si ,,,marimea tavi ,,,sper ca pe viitor sa treceti ,multumim !!!!!!!!
Comentarii:
Am facut-o de doua ori,cu alune mie imi place mai mult,dar se poate pune ce doresti.
Zi-i mai bine "Negresa de post"!
Tava unsa si tapata cu faina stie chiar si orice incepator in ale bucatariei ,dar coptul nu depinde numai de cuptor ci depinde si de marimea tavi in care ai copt aceasta reteta ,nu inteleg de ce va este asa greu sa scrieti si ,,,marimea tavi ,,,sper ca pe viitor sa treceti ,multumim !!!!!!!!
SARACIE !!!!!!!
Pare buna
Prajitura cu alune fara alune nu am mai auzit !!Poate sunteti mai atenta si nu ne mai pacaliti !!!!
Waaw !!!
Care tot se amesteca?
Fff buna