-
Home
-
Rețete
-
Desert
-
Prajituri cu nuca de cocos
-
Prăjitură japoneză
Prăjitură japoneză
O prajitura care arata foarte bine si e deosebit de gustoasa
Ingrediente
15
-
-
-
Preparare
-
Se bat albușurile cu sare și zahar apoi se adaugă uleiul, nuca si faina. Se pune într-o tava tapetata cu hârtie de copt.
-
Se bat gălbenușurile cu sare și zahar apoi se adaugă apa, nuca de cocos și faina. Se pune peste celălalt blat si se coace 35 de minute la 180 grade.
-
Se amesteca bine apa si zaharul si se pune amestecul peste prăjitura coapta si racita. Se lasa sa se întărească și se poate taia.
Întrebări:
Pai daca glazura este doar din apa si zahar pudra cum de se vede maro in poza ai pus si cacao?9
Răspuns:
Acela maro este blatul rumenit.....glazura a fost foarte subtire si s-a vazut blatul
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Cred ca a caramelizat puti zaharul si l- a stins cu apa sau dupa ce a amestecat zaharul cu ap l-a pus pe foc in ideea unei caramelizari usoare!
Foarte buna