Prajitura delia
Ingrediente
4
Foi:
Crema:
Pt Spuma:
Preparare
Preparare40 min
Gătire30 min
- Pt foi se amesteca ingredientele si se adauga faina astefel incat sa rezulte o coca nu groasa, dar care sa nu se lipeste.Se imparte aluatul in 3 si foile se coc pe fundul tavii unse.
- Cand se scot din cuptor se acopera cu un prosop umed.Atentie!foile se coc destul de repede.
Pt crema, amestecam untul, romul si zaharul. - Apoi maruntim o foaie si o amestecam cu laptele, apoi adugam peste compozitia anterioara si mixam pana cand devine totul o pasta.
- Pt spuma, mixam bine albusurile cu zaharul, apoi punem la bain marin,amestecand sa nu se lipeasca pana arata ca o o bezea(aproximativ).
- Deasupra radem ciocolata.
Asamblam prajitura:foaie,crema,foaie,spuma
ciocolata rasa
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna
anonymous
Foarte buna
Punctează această reţetă