Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat cu mixerul si se adauga zaharul si praful de copt. Galbenusurile se amesteca cu apa, uleiul, sarea, zaharul vanilat si se toarna peste albusuri impreuna cu faina. Se pune intr-o tava unsa cu ulei (sau folositi hartie de copt), peste care se pune zmeura. Se da la foc potrivit, aproximativ 30 minute. Cand este gata si s-a racit putin presarati zahar pudra peste. Se poate servi pur si simplu ca desert cu frisca sau alaturi de o cafea ori un ceai bun..
Comentarii (51):
Vrajeală, am facut cu amazon si nu s au închegat fructele! De cacao rețeta asta!
Mia plăcut foarte mult cum a ieșit!
Delicioasa si usor de facut! Este foarte buna si cu mure.
Este cu adevarat delicioasa!
Simplu rabid si foarte gustos
Foarte buna a ffacut mariana
Am incercat-o si a avut mare succes! Si baietelul meu de aproape 2 ani si sotul meu au fost foarte incantati! :D
Usoara si buna ! :D
Super buna
Reteta asta a fost foarte buna