Intrun bol, amestecam urda, adaugam 2 oua si dulceata. In alt bol frecam 6 galbenuse cu 400g zahar si cu untul, adaugam laptele si la final ingredientele uscate. Amestecam usor cu o paleta.
Tapetam o tava cu unt si faina, rasturnam jumatate din compozitie, presaram urda pe toata suprafata aluatului, dupa care turnam si restul de aluat.
Nivelam cu paleta si dam la copt pentru 1h, la foc moderat.
Intre timp batem bine, albusurile cu 200 g zahar si amidonul. Dupa ce s-a scurs cele 60, scoatem tava, adaugam albusul niveland-ul peste toata suprafata si mai dam la cuptor pentru 15-20.
Cand este rece o portionam si o servim ca atare sau ornata cu ciocolata rasa.
Comentarii:
Imi plac placitele cu brinza, spanac si marar.
SUPER!!!!
Da este ok reteta dar se putea mai bne :*