Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul.Se adauga galbenusurile, cacaoa si praful de copt si se bate bine.
Se adauga faina ,se amesteca bine , apoi se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor 180 grade 25 min aprox. Se probeaza cu scobitoarea.
Intr-un bol se amesteca galbenusurile cu zaharul vanilat, faina apoi se toarna treptat laptele. Se pune totul pe foc si se amesteca continu pana cand incepe sa se ingroase, apoi se lasa la racit.
Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul pudra pana nu se mai simte zaharul. Cand crema s-a racit de tot se adauga treptat peste unt si se freaca bine .Se toarna crema de unt peste blatul racit si se niveleaza uniform.
Albusurile ramase de la crema se bat spuma pe abur impreuna cu 150 gr zahar .Se fierbe apa intr-o oala apoi se pune bolul in care se bat albusurile si se bate asa deasupra aburilor timp de cinci minute aprox. Pana cand devine bezea.
Se toarna bezeaua peste crema de pe prajitura . Cu o lingura se intinde si se modeleaza dupa gustul fiecaruia . intins bezeaua neuniform apoi presarat praf de ciocolata .