Prajitura cu stafide

Desert
Foarte ușor
50 min
850 Kcal

Ingrediente

6

Foaie:

Bezea:

Crema:

Mai avem nevoie de:

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Foaie:
    galbenusurile se freaca cu zaharul pudra, faina si praful de copt. Pe fundul unei tavi unsa si tapetata cu faina coacem o foaie.
  • Bezea:
    batem albusurile spuma cu un praf de sare si zaharul. Peste spuma de albusuri adaugam nucile macinate, cacaua, zeama de lamaie si uleiul, amestecam usor de jos in sus, dupa care coacem bezeaua intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  • Crema:
    intr-o cratita batem ouale intregi cu zaharul, adaugam cacaua, dupa care punem cratita pe abur si fierbem pana ce se ingroasa crema. O dam de pe foc, iar cand e rece o amestecam cu un pachet de un
  • Asamblarea:
    peste foaia galbena se pune 1/2 din crema, peste crema bezeaua cu nuca, peste bezea cealalta jumatate de crema, stafidele care in prealabil au fost inmuiate in rom si deasupra intindem crema de ciocolata care e bine sa fie la temperatura camerei pentru a fi usor de intins.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 850Kcal
  • Carbo: 95.2g
  • Grăsimi: 42.2g
  • Grăsimi sat.: 9.8g
  • Proteine: 19g
  • Fibre: 5.2g
  • Zahăr: 88.9g
  • ProPoints: 23
  • SmartPoints: 37
Informații nutriționale pentru 1 porție (264g)
KKitchen Flavors

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Arata foarte bine!

abuz

angela

Foarte buna reteta!

abuz

anonymous

O sa incerc sper sa iese asa cum arata

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Suprem

abuz