Foaie: galbenusurile se freaca cu zaharul pudra, faina si praful de copt. Pe fundul unei tavi unsa si tapetata cu faina coacem o foaie.
Bezea: batem albusurile spuma cu un praf de sare si zaharul. Peste spuma de albusuri adaugam nucile macinate, cacaua, zeama de lamaie si uleiul, amestecam usor de jos in sus, dupa care coacem bezeaua intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Crema: intr-o cratita batem ouale intregi cu zaharul, adaugam cacaua, dupa care punem cratita pe abur si fierbem pana ce se ingroasa crema. O dam de pe foc, iar cand e rece o amestecam cu un pachet de un
Asamblarea: peste foaia galbena se pune 1/2 din crema, peste crema bezeaua cu nuca, peste bezea cealalta jumatate de crema, stafidele care in prealabil au fost inmuiate in rom si deasupra intindem crema de ciocolata care e bine sa fie la temperatura camerei pentru a fi usor de intins.
Comentarii:
Arata foarte bine!
Foarte buna reteta!
O sa incerc sper sa iese asa cum arata
Super
Suprem