Albusurile cu zaharul se bat spuma. Se adauga treptat cocosul, macul macinat,faina si praful de copt. Se amesteca incet dupa care se pune la cuptor.
Intre timp amestecam ingredientele pentru crema: galbenusurile, zaharul faina si laptele pana devine o ingroseala si se fierbe amestecand continuu. Dupa ce s-a racit adaugam margarina si amestecam incet.
Se intinde pe prajitura crema obtinuta si decoram cu biscuitii PICNIC.
Daca doriti se poate orna cu frisca fiecare biscuite.
Comentarii (18):
Arata super.o incerc acum
Cred ca este buna darnu este aspectoasa
Super!
E foarte buna...va recomand sa incercati.
La ingrediente este incomplet
Este foarte buna
Si eu o faceam odata.Am uitat de ea,dar o sa o fac de Craciun,este foarte buna
DELICIOASA
Am pus in practica aceasta reteta si e excelenta!!!incercati si voi !!!
Este o prajitura foarte foarte buna!!!! Felicitari!